top of page

Rotorua Trails Trust Group

Public·16 members

Жіночі шорти в окремому розділі каталогу

Останнім часом шукаю шорти для теплого періоду, але не дуже зручно переглядати весь каталог одягу, коли цікавить лише цей тип виробу. Хотілося б знайти сторінку, де всі моделі зібрані разом і можна спокійно порівняти варіанти між собою. Для мене важливо бачити різні фасони на одній сторінці, щоб оцінити довжину та посадку. Також звертаю увагу на фото кожної позиції, адже без зображень складно зрозуміти, як виглядає річ. Не хочу переходити між кількома категоріями, якщо шукаю конкретно шорти. Хочу переглянути весь перелік і визначитися без поспіху. Якщо хтось уже знаходив зручний розділ із такими моделями, підкажіть, де це зробити.

6 Views
Madina Tarin
Madina Tarin
13 hours ago

Я переглядала категорію, де представлені жіночі шорти, і мені було зручно, що всі моделі зібрані в одному розділі. У межах сторінки можна побачити різні фасони та довжину, що дозволяє порівняти кілька варіантів одночасно. Кожна позиція має фото, тому легко оцінити загальний вигляд ще до переходу в картку товару. Я змогла спокійно переглянути весь перелік без необхідності відкривати інші категорії. Такий формат допомагає швидше зорієнтуватися в асортименті. Особливо зручно, коли потрібно оцінити посадку кількох моделей підряд. У підсумку вибір став більш впорядкованим і зрозумілим.

bottom of page